Nasz świat Mortem

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#61 2012-09-11 18:25:01

Sheanita

Succubus

Punktów :   

Re: Klub ze striptizem "Succubus"

Miśka

Dziewczyna położyła się na plecach patrząc w sufit.
- Dobranoc - powiedziała lakonicznie po czym marszcząc brwi. Usiadła gwałtownie na łóżku zabijając wzrokiem śpiących smacznie facetów.
- Nie, tak być nie może! - rzekła głośno po czym chwyciła świecznik z lampą, przyłożyła go do Nara, a knot zaraz sie zapalił. - Macie zaraz oboje iść pod prysznic, bo cuchniecie jak piraci! Już, bo wyleję na was kubeł wody! Głównie ty, futrzaku!

#62 2012-09-11 18:29:06

Arnil

Mały Admirał

6855598
Punktów :   

Nar

Lisek spojrzał na nią z wyrzutem i pisnął jakby mówiąc " Wcale nie śmierdzę". Szkoda, że lisy nic nie rozumieją. W każdym razie Nar także spojrzał na Arie, jednak uznał, że skoro ma go wyrzucić z łóżka to pójdzie.
- Tylko u mnie to co nazywanie "prysznicem", wygląda trochę inaczej. Woda paruje zanim mnie dotknie. Ale jego mogę wrzucić pod prysznic. - wskazał podbródkiem na zwierze, które wziął na ręce.
- Idziemy.

#63 2012-09-11 18:31:44

Sheanita

Succubus

Punktów :   

Miśka

- Cuchniecie jak para obrzydliwych, upitych piratów! - Zepchnęła go z łóżka. - Sio! I wrócić mi czyści!
Po chwili przewróciła się na drugi bok otulając się kołdra.

#64 2012-09-11 18:37:56

Arnil

Mały Admirał

6855598
Punktów :   

Nar

Ifryt wszedł ze zwierzęciem do łazienki zamykając drzwi. Najpierw rozebrał się. Nie mógł umyć się wodą, więc robił to rozgrzewając swoje ciało do tak wysokiej temperatury, że wszystkie bakterie, cząsteczki potu i smrodu spalały się, robiąc go czystym. Dziwny sposób, ale działa. Kiedy już był nagi, usiadł na ziemi i zaczął medytacje rozgrzewając się. Po kilku minutach było już po wszystkim, a on był czysty.
- Czas na Ciebie. - Spojrzał na przestraszone zwierze. Odkręcił wode i wrzucił lisa pod strumień wody. Ten zaczął sie wyrywać i usiekać, jednak Nar pewnie, acz nie za mocno go trzymał. Kiedy umył go już dokłądnie położył go na ziemi i nie mógł powstrzymać się od śmiechu. Całą sierść przesiąknięta wodą, opadałą nadając mu komiczny wygląd. Po chwili ifryt ubrał się i mocą ognia wyparował całą wodę z futerka zwierzęcia, jednoczesnie nie robiąc mu krzywdy. Wtedy wyszedł z łazienki i powiedział.
- Już. - Jednak na tyle cicho, by nie obudzić jej, gdyby już spałą, ale żeby mogła go usłyszeć.

#65 2012-09-11 18:42:33

Sheanita

Succubus

Punktów :   

Miśka

- Mam nadzieję, że umyliście się dokładnie - powiedziała leżąc na łóżku po czym spojrzała na nich błyskawicznie czując w powietrzu roznoszący się zapach szamponu. - Czym go umyłeś? Umyłeś go MOIM szamponem do włosów?! - powiedziała głośnio siadając na łóżku. Zmrużyła oczy przyglądając się zwierzęciu.
- Cóż, może nie będzie biały. Chodźcie tu już. Bo zaczynało mi się robić zimno... - rzekła po chwili na wpół ironicznie.

#66 2012-09-11 18:48:43

Arnil

Mały Admirał

6855598
Punktów :   

Nar

- Mam pilnować temperatury łózka? - zapytał spoglądając na nią z szerokim uśmiechem i przyglądając się jej twarzy. Nie mógł powiedzieć, że mu sie nie podobało. Coś w niej go pociągało. Może to, że to jego pierwszy damski właściciel.
- Dla mnie nie jest to wielki problem. Zadbam aby nie było Ci zimno. - Powiedział kładąc się, jednak tym razem dość blisko niej. Lisek położył się od zewnętrznej strony łóżka.

#67 2012-09-11 18:54:13

Sheanita

Succubus

Punktów :   

Miska

Dziewczynie wcale nie było zimno, wręcz trochę za ciepło jednak nie miała siły powiedzieć o tym ifrytowi, tym bardziej widząc jaką radochę sprawia mu to, że będzie mógł być jej kaloryferkiem. Delikatnie się do niego przytuliła rozpłaszczając swój biust na jego klatce piersiowej.
- Dobranoc, Nari... - szepnęła uśmiechnięta zamknąwszy oczy.

#68 2012-09-11 18:57:55

Arnil

Mały Admirał

6855598
Punktów :   

Nar

Zdziwił się kiedy tak się do niego przytuliła. Myślał czy to wykorzystać czy nie. Czuł jej bliskość. Objął ją ramieniem kładąc jedną z dłoni na jej brzuchu, tuż pod jej biustem. Jednak jego ręka kierowana pokusą podnosiła się powoli coraz wyżej. Wiedział, zę to głupie. Ale nawet on odczuwał pociąg. I od 2700 lat nie był tak blisko kobiety. W końcu palcami doknął już jej piersi.

#69 2012-09-11 19:07:36

Sheanita

Succubus

Punktów :   

Miśka

Dziewczyna poczuła, że ten ją maca jednak nie chciała mu przeszkadzać. Chciała wiedzieć jak daleko potrafi się posunąć. Tak często dawała mu okazję. Teraz jest podana jak na tacy, a ten nadal nie chce spróbować. Co z nim nie tak? Albo.. co z nią nie tak? Może on po prostu sie boi wiedząc, co dziewczyna może mu kazać? Tylko to przychodziło jej teraz do głowy. Dotknął jej, ale tylko tyle... Przecież mu pozwoliła. Michaela westchnęła bezgłośnie.

#70 2012-09-11 19:12:39

Arnil

Mały Admirał

6855598
Punktów :   

Nar

Jego dłoń spoczęła na jej piersi. Nie chciał nic więcej robić. Bał się, że każe mu wyjść, odejść, schować się w lampie. Dlatego póki co tyle mu wystarczało.

Obudził się razem ze wschodem słońca. Wstał ostrożnie starając się jej nie budzić. Stanął przed łóżkiem i zaczął wykonywać ćwiczenia, których nie robił od 400 lat. Pozwalały mu one zachować siłe i muskulaturę. Ćwiczył tak, przez jakieś 30 minut, a potem usiadł na ziemi, wchodząc w swój stan półsnu.

#71 2012-09-11 19:17:42

Sheanita

Succubus

Punktów :   

Miśka

Dziewczyna zasnęła dość szybko. Obudziła się, gdy kołdra była do połowy zrzucona, a sama ona leżała rozwalona na zwiniętym prześcieradle. Powoli otwarła oczy spoglądając na liska śpiącego obok niej. Była ciekawa, czy zrzuciła go niechcący z łóżka podczas snu. Usiadła po czym pierwszy w oczy rzucił się Nar.
- Dzień doooobry... - rzekła ziewając i trąc piąstką lewe oko.

#72 2012-09-11 19:19:58

Arnil

Mały Admirał

6855598
Punktów :   

Nar

- Dzień dobry, Ario. Nie chciałem Cie budzić. - Nie otworzył oczu, ani nie wstał. Wciąż siedział, ze skrzyżowanymi nogami i dłońmi na udach.
- Zresztą nie widziałem sensu, żebyś wstawał o wschodzie słońca. - Otworzył oczy i uśmiechnął się do niej lekko.
- Nie było w nocy za ciepło?

#73 2012-09-11 19:21:53

Sheanita

Succubus

Punktów :   

Miśka

Znów ziewnęła przeciągle zasłaniając usta ręką, ale nie przestając trzeć oka.
- Czułam się, jakbym spała w piekle - powiedziała uśmiechając się zadziornie i spuszczając obie ręce. - A jak Tobie sie spało w łóżku? Pewnie wreszcie wygodnie.

#74 2012-09-11 19:24:05

Arnil

Mały Admirał

6855598
Punktów :   

Nar

- Nie dość, że wygodnie to w miłym towarzystwie. - Uśmiechnął się ponownie, po czym ponownie zamknął oczy. Wziął głęboki oddech.
- Chłodniej już mi ciężko było się zrobić. Masz jakieś plany na dziś? - Wziął jeszcze jeden oddech, a potem wydech, po czym wstał.

#75 2012-09-11 19:28:46

Sheanita

Succubus

Punktów :   

Miśka

- Szefowa ma dziś dla mnie pewnie jakieś występy. Nie było mnie trzy dni, pewnie da mi popalić - powiedziała wstając i przeciągając się. - A jeśli okaże mi litość i nie nawali kupy tańczenia pójdę do jakiejś knajpy się zabawić. Po za tym jestem umówiona ze zleceniodawcą. Ale perspektywa zabawienia isę w knajpie nie jest zła... - powiedziała zastanawiając się po czym zaśmiała się myśląc nad swoimi słowami.

Stopka forum

RSS