Nasz świat Mortem

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#46 2012-09-10 19:59:24

Arnil

Mały Admirał

6855598
Punktów :   

Re: Klub ze striptizem "Succubus"

Nar

- Po prostu muszę wykonywać rozkazy. Dziękuje że porównujesz mnie do psa. - Ostanie zdanie powiedział tak, że mógłby go usłyszeć tylko lis. O ile by go rozumiał. Jednak ukradkowo przyglądał się dziewczynie. Poruszała się z niezwykłą gracją. Kiedy tylko znikneła w drzwiach skierował dłoń w stronę jej łóżka, podnosząc jego temperaturę do koło 25 stopni.
- Leż spokojnie Lisiriusz. - Zwierze przekręciło lekko głowę udowadniając mu, że nie rozumie ani słowa.
- Przez nią mi odbija. Gadam do zwierząt.

#47 2012-09-11 17:16:34

Sheanita

Succubus

Punktów :   

Miśka

Zza drzwi łazienki można było tylko usłyszeć szum wody. Dziewczyna wzięła na rękę trochę szamponu po czym nałożyła  go sobie na włosy, a duża ilość piany spływała jej po obfitym biuście, brzuchu i udach. Delikatnie masowała swoje ramiona, po chwili dłońmi przeszła na swoje uda wcierając w nie żel. Mokre włosy zrzucały na brodzik prysznica masę wody. Po chwili Michaela zakręciła wodę i wyszła z kabiny na mały, puchaty, okrągły dywanik. Woda ściekała z jej jędrnego, kobiecego ciała. Striptizerka wyglądała teraz jak nimfa. Dziewczyna złapała za długie, wilgotne, białe pasma i już miała wycisnąć z nich wodę, gdy wrzasnęła przeraźliwie wypadając z łazienki i raczej nie przejmując się, że jest cała mokra i naga.

#48 2012-09-11 17:21:36

Arnil

Mały Admirał

6855598
Punktów :   

Nar

Spojrzał na wybiegającą z łazienki dziewczynę, nie szczędząc sobie oglądania jej nagiego ciała. Niezwykle mu się podobało, jednak wedle wyznawanej filozofii nie okazywał tego.
- Co się stało, Ario? - Podczas pytania starał się patrzeć jej w twarz, jednak już chwile później jego wzrok jeździł w górę i w dół, starając się nie poruszać twarzą, jedynie oczami. Dziwnym trafem także lisek przyglądał się Michaeli. Może on także lubił kobiety. Chociaż kogo ja oszukuje. To tylko lis.

#49 2012-09-11 17:28:37

Sheanita

Succubus

Punktów :   

Miśka boi się...

Dziewczyna zakryła przedramieniem biust, a że był tak duży zdołała zakryć jedynie sutki i troszeczkę piersi. Długą ręką zasłoniła swój krok.
- Nie gap się tak tylko go zabij, tępa kulko ognia! - wrzasnęła na niego. - Tego wielkiego pa-pa-pa... jąka... - dodała po chwili cała się trzęsąc. - Rozkazuję Ci go zabić, spalić, zgnieść, cokolwiek! No, już! - krzyczała starając sie zachować swój rozzłoszczony ton jednak nie wychodziło jej to zbytnio ciągle mając przed oczyma te owłosione nogi.
- Brrrr...

#50 2012-09-11 17:34:56

Arnil

Mały Admirał

6855598
Punktów :   

Nar... Po prostu Nar...

- Eh, jak sobie życzysz, Ario. - Wstał powoli wciąż nie szczędząc sobie podglądania jej. Wszedł do łazienki rozglądając się uważnie. Była tam dość ciepło, jednak on tego nie odczuwał. Kabina była zaparowana a na ziemi widać było trochę wody. Nie mógł nigdzie zauważyć zwierzęcia.
- Gdzie on... - Spostrzegł pająka będącego na ścianie. - Ah, tutaj. - Spojrzał na zwierze. Wyciągnął w jego stronę dłoń, która po chwili stanęła w płomieniach. Podobnie jak pająk, z którego został tylko popiół powoli opadający na ziemie. Wychodząc, znów przeleciał po niej wzrokiem.
- Już, Ario.

#51 2012-09-11 17:46:34

Sheanita

Succubus

Punktów :   

Miśka

Dziewczyna w tym czasie usiadła na łóżku podkulając nogi i obejmując je rękoma. Cała się trzęsła. Niektórym dziwne wydawało się, że ktoś taki ma arachnofobię. Nienawidziła pająków. Nienawidziła! Miała wrażenie, że są wielkie, owłosione... Przymknęła oczy. Nie chciała o tym myśleć. Po chwili już doszła do siebie. Podniosła głowę i spojrzała na Nara po czym opuściła nogi i spuściła głowę.
- Dziękuję...

#52 2012-09-11 17:49:01

Arnil

Mały Admirał

6855598
Punktów :   

Nar

- Nie ma za co. - Stwierdził idąc w stronę "swojego posłania, które tak na prawdę było kawałkiem twardej podłogi, bo Miśka nie dała mu nic więcej, a i tak wolał to od lampy". Po chwili jednak zatrzymał się i zapytał:
- A dostanę jakaś nagrodę za bohaterską obronę czy jestem tylko narzędziem i mam iść spać?

#53 2012-09-11 17:54:01

Sheanita

Succubus

Punktów :   

Miśka

Dziewczyna zmarszczyła naraz brwi spoglądając na niego gniewnie.
- To był Twój obowiązek! Za co chcesz nagrodę? - powiedziała już zimno jakby była zła, że okazała mu słabość. - Zamknij oczy, bo widzę, że nie potrafisz się opanować, gdy widzisz mnie mokrą i nagą! - dodała po chwili i już miała wstać, gdy dotknęła dłonią łóżka chcąc się upewnić, czy reszta ciała jej nie myli.
- Dlaczego to łóżko jest.. ciepłe? - spytała, a jej głos nabrał zupełnie ciekawskiego tonu. - Leżałeś na nim?! - warknęła znów szorstko patrząc na niego ze zmarszczonymi brwiami nadal zasłaniając biust przedramieniem.

#54 2012-09-11 17:57:21

Arnil

Mały Admirał

6855598
Punktów :   

Nar

- Nie. - Skwitował krótko, będąc zdenerwowany, że tak do niego się wyraża.
- Ogrzałem je do temperatury Twojego ciała chcąc zrobić Ci przyjemność, ale skoro uważasz, że jestem tylko od zabijania to dobranoc. - Wiedział, że niejednokrotnie sam sie tak nazywał, mówiąc, że jest tylko narzędziem, jednak liczył, że nigdy nie usłyszy czegoś takiego od niej. Położył się i zamknął oczy.

#55 2012-09-11 18:02:11

Sheanita

Succubus

Punktów :   

Miśka

Dziewczyna ściągnęła brwi jeżdżąc dłonią po prześcieradle.
- N-naprawdę?... - powiedziała uspokoiwszy się troszkę. - Nie wiedziałam... Dzięki.
Po chwili zamilkła wstała i ruszyła w stronę drzwi na chwilkę zatrzymując się przy Narze.
- Wiesz... Emm... Penie Ci tutaj nie wygodnie na ziemi... A ten Twój Liso-cośtam też sie zmieści... Więc... Tak sobie pomyślałam...

#56 2012-09-11 18:06:08

Arnil

Mały Admirał

6855598
Punktów :   

Nar

- Może nie widać, ale też mam uczucia. - Spojrzał jej prosto w oczy, jednak w tym spojrzeniu, nie było wyrzutu.
- Możemy się przenieść na łóżko? - W jego głosie była lekka nutka nadziei.
- Obiecujemy, że nie będziemy zbytnio grzali. - Lisek także spojrzał na Arie, przekrzywiając lekko łepek. Przynajmniej sprawiał wrażenie, że sie zgadza.

#57 2012-09-11 18:09:51

Sheanita

Succubus

Punktów :   

Miła, naga Miśka

- Tak, możecie... - powiedziała z westchnieniem po czym weszła do łazienki i zatrzasnęła drzwi. Upewniwszy się, że żaden pająk nie robi sobie spacerku po ścianie wyciągnęła umiejętnością Wodnika wodę z włosów i ze skóry rzucając ją w zlewu. Ręcznikiem się opatuliła robiąc sobie z niego mini sukienkę(opinającą się lekko na jej biodrach i biuście) po czym wyszła z pomieszczenia podchodząc do szuflady z bielizną.

#58 2012-09-11 18:12:55

Arnil

Mały Admirał

6855598
Punktów :   

Nar

Nar razem ze zwierzęciem przenieśli się na łóżko. Położył się jak najbardziej na granicy, nie chcą zabierać miejsca Arii. Obok położył liska.
- Tylko mi się nie leń. - Zwierze przechyliło głowę i pisnęło lekko.
- Uznam, że zrozumiałeś. - Powiedział kładąc się wygodnie. Tylko kilka razy w życiu leżał na takim łóżku. Zawsze czuł, ze jest niezwykle wygodne. Kiedy tylko dziewczyna wyszła z łazienki powiedział
- Dziękuje.

#59 2012-09-11 18:18:46

Sheanita

Succubus

Punktów :   

Miśka

Spojrzała na niego przez ramię po czym uśmiechnęła się. Wyciągnęła koronkowe bokserki(wściekle czerwone tym razem) oraz podkoszulek po czym - stając do łóżka tyłem - zrzuciła ręcznik i ubrała się w swój strój do spania. Podeszła do posłania zawiązując uprzednio proste, białe włosy do pasa w wysoki kucyk. Weszła pod kołdrę po czym ziewnęła przeciągle.

#60 2012-09-11 18:21:02

Arnil

Mały Admirał

6855598
Punktów :   

Nar

- Jak Ci będzie za ciepło to mi powiedz. - Stwierdził miło. - Zrobię co w mojej mocy, by się schłodzić. - Uśmiechnął się lekko.
- Dobranoc. - Położył się wygodnie na plecach, zatapiając w połach łóżka. Było tak miękkie jak... Jak coś czego nie umiał nazwać, ale było bardzo miękkie.

Stopka forum

RSS